Werken bij DTechniek BV

Kom werken bij D Techniek: Wij zijn op zoek naar talent!

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Bij D-Techniek zijn we op zoek naar gedreven vakmensen en een office manager die ons team willen versterken. We hebben drie uitdagende vacatures openstaan waarin jouw talent en inzet écht worden gewaardeerd. Werken bij D-Techniek betekent werken in een hecht team, waar persoonlijke aandacht, vakmanschap en vertrouwen centraal staan. Klinkt dat als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Hoofdmonteur Beveiligingstechniek

Als hoofdmonteur bij D-Techniek ben je dé expert op het gebied van beveiligingsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van onze hoogwaardige systemen, en je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bedenken. Met een bus vol gereedschap, die je ook privé mag gebruiken, en veel vrijheid in je werk, krijg je alle ruimte om je vakmanschap te laten zien. Daarnaast werk je veelal in de Achterhoek, dus je hoeft niet ver te reizen.

Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijk salaris
  • Veel vrijheid in je werk
  • Goede materialen en gereedschappen
  • Een dynamisch en hecht team

Solliciteer nu op de functie Hoofdmonteur beveiligingstechniek.

Servicemonteur Beveiligingstechniek

Als servicemonteur bij D-Techniek zorg jij ervoor dat alle beveiligingssystemen in topconditie blijven. Jij bent degene die storingen oplost en ervoor zorgt dat onze klanten altijd op hun systemen kunnen vertrouwen. Je hebt veel ervaring met techniek, bent oplossingsgericht en houdt van direct contact met de klant. Met minder fysiek werk en veel flexibiliteit in je werkweek, is dit de perfecte functie als je op zoek bent naar een plek waar jouw ervaring en vakmanschap écht tellen.

Wat bieden wij?

  • Salaris van €2800 tot €4000
  • Flexibiliteit en minder fysiek werk
  • Vrijheid om je werkweek zelf in te richten
  • Persoonlijke aandacht en ruimte voor ontwikkeling

Solliciteer nu op de functie Servicemonteur beveiligingstechniek.

Office Manager

Ben jij een organisatietalent dat houdt van overzicht en structuur? Dan is de functie van office manager bij D-Techniek echt iets voor jou. Je organiseert, plant en coördineert de dagelijkse bedrijfsprocessen en bent de rechterhand van Eric. Je krijgt de vrijheid om jouw functie vorm te geven en mee te groeien met onze ambitieuze organisatie. Wil jij een plek waar je écht het verschil kunt maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bieden wij?

  • Flexibele werkweek
  • De ruimte om te ondernemen zonder de risico’s van een eigen bedrijf
  • Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om door te groeien
  • Werken in een dynamisch team waar jouw inzet wordt gewaardeerd

Soliciteer nu op de functie Office Manager.

Waarom D-Techniek?

Bij D-Techniek geloven we in meer dan alleen het leveren van beveiligingsinstallaties. Wij bieden onze klanten vertrouwen en zekerheid, en dat begint bij ons team. Als je bij ons komt werken, ben je geen nummer, maar een waardevol onderdeel van een hecht team waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. We zijn een platte organisatie met korte lijnen, wat betekent dat jouw stem telt en je volop ruimte krijgt om te groeien.

Klaar om het verschil te maken?

Of je nu een ervaren monteur bent of een organisatietalent met ambitie, bij D-Techniek krijg je de kans om je talenten volledig in te zetten en mee te groeien met een snelgroeiend bedrijf. Solliciteer vandaag nog op een van onze vacatures en ontdek waarom werken bij D-Techniek anders is dan bij de rest.

Solliciteer nu en word onderdeel van D-Techniek!

Deel dit nieuws:

Gerelateerde berichten

Onze oorsprong: Eric van Droffelaar deelt zijn ondernemersverhaal

D Techniek steunt het initiatief om meer AED's in de regio te krijgen

Samen zorgen voor veiligheid in de buurt: AED’s voor het Wehlse Broek