CCTV Camera’s zorgen voor een totale registratie van misdadige activiteiten

Of u nu een zakelijk pand of een privé woning heeft, er zijn vele voordelen van de installatie van een videobewakingssysteem. U zult zich prettiger en zekerder voelen dat er geen bedreigende en/of criminele activiteiten in uw bedrijf en/of thuis plaatsvinden. Uw CCTV installatie kan alles 24/7 registreren en alle gemaakte opnamen zijn terug te halen. Uw beelden kunt u “live” volgen op uw eigen smartphone of ander mobile device waar ook ter wereld.

Camera beveiliging Droffelaar

Creëer een veilige omgeving

Of u nu op zoek bent naar het installeren van een alarmsysteem of een opwaardering van uw bestaande bewakingscamera systeem, wij hebben een zeer professioneel installatie team die over alle belangrijke kennis beschikt om een grote sortering van camera’s voor u aan te leggen. Wat uw doel ook is, detectie, observatie, herkenning of identificatie, voor elke situatie hebben wij een oplossing. Onze projecteringsdeskundige geeft u graag advies over uw specifieke situatie.

Toepassingen

U kunt bij ons terecht voor diverse oplossingen, denk aan de integratie van oudere analoge camera’s met nieuwe digitale camera’s op een hybride recorder met gebruikmaking van bestaande oude bekabeling (bijv. coax).  Wat te denken van tijdelijke camera/alarm systemen voor de verhuur op bouwterreinen. Stal en weide-bewaking van uw paarden of andere dieren.  De huur van een complete camera observatie-unit voor een festival. Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Advies op maat

Advies op maat

Laat je adviseren door onze specialisten op het gebied van camera beveiliging.

Meer informatie