Onze oorsprong: Eric van Droffelaar deelt zijn ondernemersverhaal

Onlangs was onze eigenaar en oprichter, Eric van Droffelaar, te gast in The Origin Story Podcast, waar hij zijn ondernemersreis deelde. Een inspirerend gesprek waarin Eric vertelt hoe hij van D-Techniek een lokaal succesverhaal maakte.

Van ambitie naar actie

In de podcast vertelt Eric over de eerste stappen die hij zette om D-Techniek op te bouwen. Van het kiezen voor eerlijk vakmanschap tot het opbouwen van duurzame relaties met klanten. Hij benadrukt hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan je waarden, zelfs als de markt verandert. “Kwaliteit boven kwantiteit, altijd”, zoals Eric zelf zegt.

Groei door betrokkenheid

Eric legt ook uit hoe hij D-Techniek heeft laten groeien door dichtbij te blijven, zowel bij zijn team als bij de klant. “Je kunt het grootste systeem installeren, maar zonder persoonlijke aandacht bereik je niets,” vertelt hij in de podcast. Bij D-Techniek draait het om meer dan techniek – het gaat om vertrouwen en de veiligheid die we onze klanten bieden.

Meer dan een bedrijf

Wat D-Techniek bijzonder maakt, is dat we niet alleen beveiligingssystemen leveren, maar een veilig gevoel creëren. Dat is waar Eric zich al vanaf dag één voor inzet. In de podcast hoor je hoe hij zijn passie voor techniek combineert met de wens om echt iets te betekenen voor de mensen in de Achterhoek.

Luister mee!

Ben je benieuwd naar het volledige verhaal van Eric van Droffelaar en zijn weg naar succes met D-Techniek? Je kunt de aflevering van The Origin Story Podcast beluisteren via de website van De Kunning Concepts. Het is een inspirerend verhaal voor iedereen die wil weten hoe je als ondernemer groeit door trouw te blijven aan je visie en waarden.

Bij D-Techniek geloven we in meer dan beveiligingsinstallaties – we leveren vertrouwen en zekerheid, en dat is precies waar Eric elke dag opnieuw voor gaat.

Deel dit nieuws:

Gerelateerde berichten

D Techniek steunt het initiatief om meer AED's in de regio te krijgen

Samen zorgen voor veiligheid in de buurt: AED’s voor het Wehlse Broek

Werken bij DTechniek BV

Kom werken bij D Techniek: Wij zijn op zoek naar talent!