D Techniek steunt het initiatief om meer AED's in de regio te krijgen

Samen zorgen voor veiligheid in de buurt: AED’s voor het Wehlse Broek

In Wehl zijn bewoners gestart met een mooie actie om AED’s te plaatsen in het Wehlse Broek, het gebied tussen Wehl en de Doetinchemse wijken De Huet en Dichteren. Het doel? 3000 euro inzamelen voor AED’s en reanimatiecursussen voor de buurtbewoners. Een prachtig initiatief waar wij, als D-Techniek, met trots aan bijdragen.

Waarom zijn AED’s zo belangrijk?

Een AED (Automatische Externe Defibrillator) kan levens redden bij een hartstilstand. Binnen 6 minuten hulp kunnen bieden is cruciaal. Helaas was er in het Wehlse Broek geen AED binnen deze ‘hartveilige zone’. Daarom hebben twee bewoners, Kimberley Bezemer en Eric van Droffelaar, samen met Martin Bouwmeester van Buurt AED Wehl de handen ineengeslagen om hier verandering in te brengen.

Een veilig gevoel in de buurt

Bij D-Techniek geloven we in het bieden van meer dan alleen technische oplossingen. We willen bijdragen aan een veilige en betrouwbare omgeving, en dat gaat verder dan onze dagelijkse werkzaamheden. Daarom hebben we de eerste AED voor het Wehlse Broek aangeschaft. Maar daar stopt het niet. Het doel is om nog twee AED’s te plaatsen en minstens 10 buurtbewoners op te leiden in reanimatie.

Help mee en maak het verschil

Het streefbedrag van 3000 euro komt steeds dichterbij, maar we zijn er nog niet. Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij het realiseren van dit belangrijke doel. Samen kunnen we het verschil maken en ervoor zorgen dat onze buurt een stukje veiliger wordt.

Wil je bijdragen aan dit mooie initiatief? Je hulp is meer dan welkom!

Bij D-Techniek staan we altijd klaar om te helpen, want veiligheid is meer dan een installatie – het is een veilig gevoel voor iedereen in de buurt.

Deel dit nieuws:

Gerelateerde berichten

Onze oorsprong: Eric van Droffelaar deelt zijn ondernemersverhaal

Werken bij DTechniek BV

Kom werken bij D Techniek: Wij zijn op zoek naar talent!